Pavag igen...

vistelsen pa on lamma utanfor hong kong blev kanske inte riktigt som planerat... vi brande namligen upp oss rejalt forsta dagen, sedan har vi legat i solfrossa och inte alls plurrat sa mycket som planerat... naja, vi far bada i sverige istallet :o)

nu har vi akt tillbaka till hong kong for att ta flyget upp till beijing igen, dar ar det SHOP UNTIL YOU DROP som galler...

nu borjar vi langta efter er alla! vi traffade en australiensare har pa cafeet som var pa genomresa, han var namligen pavag hem till australien fran SVERIGE! han hade dansat sma grodor pa skansen berattade han... da smalte mitt lilla sverigehjarta... for vad ar val en tusenarig mur i beijing, ett flera hundra meter hogt torn i shanghai, sma sota gummor pa torget i hangzhou, ljusshower i hong kong, bada i stilla havet.... NAR MAN KAN DANSA SMA GRODORNA I SVERIGE!!??

den har manaden borjar ga mot sitt slut och det ar med sorg i hjartat vi konstaterar att det bara ar fyra dagar kvar...  men en sak ar da saker: detta ar inte det sista familjen lundberg ser av kina...

Nirrvel pirrvel: vi ser fram emot att lasa om dej i tidningarna!! de hade ett inslag om det pa nyheterna har i KH oxa!!!


Kommentarer
Postat av: Hanna-Panna

Fatta att ni är där!!!!!!!!Ska bli skoj å ses snart, får ni berätta mer! Kram

2007-06-27 @ 14:56:00
Postat av: Frida

Välkomna hem! Vi ser (precis som alla andra) fram emot att höra/se allting från ert Kinaprojekt!
Kramar från oss tre

2007-07-01 @ 19:29:19
Postat av: art[e]fact

Trevlig resa hemåt nu!

2007-07-02 @ 09:40:55
URL: http://artefact.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0