Hong Kong

Hej alla harliga vanner. Nu ar vi i Hong kong.
Solen skiner och vi kanner oss inte alls sa specialla langre, har finns det ju namligen fler som ar lika bleka som vi... Ett stort plus ar iallafall att folk forstar engelska har, eller iallafall fler an som gor det inne i Kina...
Att leva har ar genast lite dyrare, en BigMac & Co kostar runt 22kr (i kina bara 19) ujuj.
Men de ar fiffiga, en klockren grej ar att de har en lang rulltrappa mitt i stan, sa man slipper ga sa evigt... Det borde man ha overallt...
Till och med anders skulle tanka sig ett aktivt friluftsliv om det fanns rullband utmed elljussparen

Vi strosar runt och forsoker shoppa sa latta grejjer som mojligt (inte sa enkelt alltid), dels far man ju inte ha med sig allt for tungt hem och sen blir det ju tungt att bara pa ryggen... Paula ar grym pa att pruta, och stortrivs.
Manga fynd att visa upp dar hemma sen.

hej hopp.

Kommentarer
Postat av: Frida B

Måste ju på ett sätt vara skönt att komma till civilisationen igen (för Kina är ju ett klockrent icke-civiliserat område, det kan väl knappt vara en kotte som bor där?). Det låter härligt att glida omkring på ett rullband, hoppa av här och där och pruta på några lätta saker för att sen glida vidare. Smycken är på tal om det inte särskligt tunga.
Här hemma leker livet - och igår vann vi äntligen budgivningen på en lägenhet!!! I morgon ska vi skriva kontrakt så när ni kommer hem ska ni få veta detaljerna. :-)
Ha det kalas i Österns land!

2007-06-20 @ 10:56:47
Postat av: Lisbeth & Hans

I Sverige drar det ihop sig till stora matjessill-festivalen med jordgubbar och "små grodorna". Klarar ni detta utan abstinens?
Har prövat att göra fågelbad i cement. Ingen risk att fåglarna drunknar, ty det blev ett hål i botten, men bättre lycka nästa gång. Sådant behöver ni alltså inte köpa.

2007-06-21 @ 23:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0