Dag ett

Flygturen hit gick som smort, men det forsta vi gjorde var att glomma anders mobil kvar pa flyget, men kineserna ar jattehjalpsamma, sa det fixade sej snart...

Vi bor i kanske beijings skabbigaste omrade, men sa fort man kommer innanfor dorrarna sa ar det frasht! otrolig blandning mellan gammalt och slitet och supermodernt.

kinavistlsens forsta maltid blev en forbryllad bestallning pa KFC... Folk har kan mycket lite engalska... och vi kan annu mindre kinesiska! men med ett leende pa lapparna kommer man ganska langt!

annars har vi sovit idag- veckans jet-lag!!

Tjing tjong kines!

Kommentarer
Postat av: Marianne

Åh vad kul det låter, vill också åka till Kina. Ni får ha det superkul åt mig också.

2007-06-04 @ 23:04:56
URL: http://superbarn.blogg.se
Postat av: lajsa

Hoppas det var kyckling ni åt och inte hund.....

2007-06-04 @ 23:55:35
Postat av: Frida B

Oj vad jag har tänkt på er idag! Det pirrar i min mage också över vad ni får uppleva! Ska surfa in här ofta och kolla ifall ni har något nytt att berätta.
Era blommor mår än så länge bara fint. Tyvärr saknades upphängningsgrejerna till en av miniamplarna men den andra pryder vårt sovrumsfönster nu!
Ses här igen!
Kram
/Frida

2007-06-05 @ 00:16:01
Postat av: art[e]fact

jag kommer att följa er! :)

2007-06-05 @ 10:37:15
URL: http://artefact.blogg.se
Postat av: Gadds

Ping pong på er!
Trevligt att höra att ni kommit fram! Hoppas ni njuter ordentligt. Sverige känns tomt utan er, trots att vi inte bor i samma städer. Ni får nu se till att skaffa er massor av oförglömliga minnen som ni sedan får dela med er om när ni komme hem igen (de ni inte berättar om här det vill säga). Bless you! /Gaddarna

2007-06-05 @ 19:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0