beijing ar stort...

...helt hysteriskt stort! har aldrig trott att en stad kan vara sa enormt stor!! torgen ar stora, husen enorma, parkerna gigantiska... allt ar bara STORT!!! nu har vi nytt boende, och bor ca 500 meter fran himmelska fridens, bra stalle och tillgang till internet! i forrgar var vi pa himmelska fridens torg, forbjudna staden och i parker och n[\agra tempel och paviljonger som jag inte minns namnen pa... det ar  otroligt vackert!!!  och framfor allt stort!! man tror man kan gora centrum pa en dag  om man ligger i, men NO WAY!!! Bara att promenera i rask takt fran sodra himmelska fridens till norra forbjudna staden tar flera timmar!! vi har gatt nagat sa galet mycket!!!

Igar var vi pa kinesiska muren. vi varde en del av muren som var "akta", dvs inte upprustad och byggd for turister, med massor manniskor och saljare.
Men det var SAAA jobbigt!!! forst fick vi klattra i bergen  for att komma upp till sjalva muren, sedan pa sjalva muren  gick vi ganska langt, och det var antingen stupabrant  uppat eller nerat!! det var lite laskigt pa sina stallen, nar man balanserade pa stenar och det stupar ratt ned alldeles brevid... for sakerhet ar det inte tal om har i beijing- inga staket, inga balten i bilarna, INGET trafikvett- alla bara  kor! forst galler! och det tutas hej vilt! anders ligger fortfarande och snussar, och jag har inte riktigt koll pa hur man lagger ut bilder, men ikvall ska vi forsoka fa ut lite bilder till er!

Antligen borjar luktsinnet domna bort, det stinker namligen skunk i beijing!!
Maten ar fantastiskt god och kinererna ar valdigt rara! Vi trivs jattebra och har SA  roligt!! Det ar roligt att lasa era sma halsningar!!


Kommentarer
Postat av: Atle o Pernilla

Bra att ni skriver för att Pernilla var orolig för att ni inte bloggat på några "timmar". Ha så kul...

2007-06-07 @ 13:42:46
Postat av: Mycket gravid syster...

Kul att läsa att allt går bra - Hilda står här brevid och hälsar massor!! Puss och kram/Westergård

2007-06-07 @ 17:36:24
Postat av: Lilla familjen Jakobsson

Coolt och balt att ni äntligen är där. Esther hälsar och saknar er massor. Hon vill gärna att ni sitter barnvakt ngn gång. Hoppas att bilderna kommer snart Njut av livet. Vi har haft 30 grader varmt idag. Tjejerna solbrända har badat otal gånger i poolen.
kram

2007-06-07 @ 22:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0